Licentadisertatie-Victor-284x150

Relaxare antistres : Antrenamentul autogen Schultz

Este cea mai importanta si cea mai raspandita tehnica de relaxare din lume cu efecte foarte puternice de relaxare fizica si psihica si de reglare a sistemului nervos vegetativ (autonom),care are ca principala functie reglarea activitatii tuturor organelor corpului uman.

Datorita acestei reglari, simptomele bolilor psihosomatice (HTA,astm ,ulcer,diabet, etc)se diminueaza pana dispar….

Aceasta tehnica este conceputa si fundamentata stiintific de medicul psihiatru neamt Schultz,intre anii 1934-1937(in Berlin si in Elvetia),dupa ce practicase hipnoza 25 de ani.

Tehnica pe care o veti invata aici, are structura unei sedinte hipnopsihoterapeutice,folosindu-se sugestii directe si scurte scenarii psihoterapeutice centrate pe simptom.

Realizate in stare hipnotica ,cele 7 exercitii ale antrenamentului autogen au efecte foarte puternice si rapide de echilibrare emotionala si eliminarea efectelor negative ale stresului.

Creste autocontrolul si autocunoasterea,se imbunatateste memoria,capacitatea de concentrare a atentiei ,capacitatea de invatare,autocontrolul starii de spirit,a dispozitiei emotionale…

Aceasta tehnica de relaxare profunda,odata invatata, o puteti practica toata viata ,oricand doriti sa va simtiti bine ,sa va accesati resursele interne ,sa aduceti ceva pozitiv in starea dumneavoastra: liniste…calm….energie…odihna…

Timp : 50 min.
Investitie: 100 ron.
Frecventa : 1-3 sedinte pe saptamana.
Programari la telefon 0770. 241.591

https://www.youtube.com/watch?v=GBh3LiGTh9I&index=4&list=PLjZUwaB117wU_dQs6UJG0a7xbOG5Ee3_Y   

Tags: No tags

Comments are closed.