Hipnoza clinica ericksoniana

Investiție

Hipnopsihoterapie si dezvoltare personala prin tehnici de relaxare cu imagerie dirijata

 

 

Puteti opta pentru hipnopsihoterapie (sedinte mai complexe). Sedintele pot fi de 60 min., de 90 min. sau de 120 min.

Sau puteti opta pentru dezvoltare personala prin tehnici de relaxare cu imagerie dirijata (sedinte de 50 min –  “varianta minima”).

Daca alegeti dezvoltarea personala prin tehnici de relaxare si imagerie dirijata, in sedinta “de pregatire-1″,  se poate  face o testare psihologica pentru evidentierea unor aspecte ale personalitatii dumneavoastre. Rezultatul examinarii psihologice il primiti in  a doua sedinta de pregatire.

Preturi:

A.Psih. Nicoleta Boghianu

 • 200 ron/60 min –  hipnoza ericksoniana.
 • 250 ron/90 min. – hipnopsihoterapie.
 • 300 ron/120 min.- hipnopsihoterapie (workshop-uri)
 • 150 ron/50 min.- tehnici de relaxare cu imagerie dirijata.

Sedintele de 50 min-60 min-90 min se pot prelungi cu maxim 30 min contra cost (50 ron/30 min.)

Sedinta completa dureaza 2 ore si costa 300 ron.

La inceput se fac doua sedinte de pregatire.https://terapie-in-hipnoza.ro/sedintele-de-pregatire-a-transei

La mine (psih. Nicoleta Boghianu) puteti opta, daca doriti neaparat, pentru prima sedinta de pregatire de 50 min (relaxare+obiectivul terapiei) si a doua sedinta de pregatire de 120 min, sedinta in care vom face si acele lucruri pe care nu le-am facut in prima sedinta (fiind prea scurta). Dumneavoastra alegeti si eu fac ce ati ales. Daca optati pentru a face terapia pe fragmente (sedinte de 50 min.-60 min.-90 min.) este bine sa spuneti asta la inceputul sedintei, altfel voi efectua sedinta  completa (de 2 ore).

B. Psih. Adrian Victor Gavrilov

 • 120 ron/60 min. – hipnoza ericksoniana.
 • 180 ron/90 min. – hipnopsihoterapie.
 • 100 ron/50 min. – tehnici de relaxare cu imagerie dirijata.

A. Nicoleta Boghianu: 

psiholog specializat in psihoterapie- hipnoza clinica si terapie ericksoniana, specialist.

1.Hipnopsihoterapie

– sedinte de 90 min/250 ron sau de 120 min/300 ron. (workshop-uri)

2. Hipnoza clinica, clasica si moderna (ericksoniana)

– sedinte de 60 min./200 ron.

3. Dezvoltare personala prin tehnici de relaxare si imagerie dirijata:

– sedinte de 50 min/ 150 ron.

In cazul in care sedintele se  prelungesc peste timpul pe care l-ati prestabilit, platiti in plus 50 ron, pana la maxim 30 min. Daca se depaseste si acest timp inseamna ca aveti nevoie de o pauza de informare (pe durata nedeterminata).Informarea se poate face :

 • fie in cadrul cabinetului : 50 min./125 ron; puteti stabili oricate sedinte de informare simtiti ca aveti nevoie ca sa intelegeti cum decurg lucrurile in hipno-psihoterapie.
 • fie pe cont propriu: prin carti, de pe internet, sau/si prin articolele puse de noi pe site-ul nostru.

Puteti alege, oricand, oricare dintre variante. Pentru cei care nu-si permit, financiar, sedintele de 90 min, ar fi bine ca macar primele doua sedinte, de pregatire, si si primele doua transe sa le luati in varianta de 90 min (ciclul I: 2 sed. pregatire+11 transe hipnotice).

Exista si posibilitatea sa luati terapia la “pachet de servicii psihologice”. In acest caz aveti  ultima sedinta, din fiecare ciclu, gratuita.

Pretul unei sedinte de hipnoterapie la psiholog, psihoterapeut Victor Adrian Gavrilov este 180 ron/90 min. Aceste sedinte contin programul de hipno-psihoterapie (https://terapie-in-hipnoza.ro/blog/programul-de-hipnopsihoterapie/295 ) care include “discutiile preliminare”.Cei care doresc si mai multe ”discutii” (explicatii, informatii, raspunsuri la orice intrebare) sunt invitati sa opteze pentru sedintele complete, de doua ore (contin 30 min pentru “discutii”), si sa se programeze la mine (Nicoleta Boghianu).

Istoria – despre programul de hipnopsihoterapie

Ofera si el pachete de servicii psihologice, cu sedinte gratuite.

Cand telefonati pentru programare, va recomandam sa cititi inainte informatiile de pe site-ul cabinetului, ca sa stiti exact ce facem, cat dureaza o sedinta,  cat costa, care este structura terapiei, cand va puteti opri,cum este necesar sa lucrati intre sedinte astfel incat sa obtineti efecte maxime, care frecventa a sedintelor este mai eficienta, cate repetitii ale oricarei sedinte puteti sa faceti, astfel incat sa intariti si sa fixati ceea ce facem impreuna in cabinet, etc. Este bine sa fiti cat mai informati, inainte de a va programa, altfel veti primi toate aceste informatii in cadrul sedintei pe care o veti plati. Este de preferat sa folosim timpul pentru a lucra, efectiv, cat mai mult si nu pentru a va spune ceea ce este deja scris pe site-ul cabinetului. Exercitiile de relaxare si hipnoza sunt structurate de asa natura incat ocupa toata sedinta.Pentru discutii, puteti, daca doriti neaparat, sa prelungiti sedinta cu maxim 30 min/50 ron.

Programari la telefon:

 • psih. Nicoleta Boghianu: 0770 241 591 
 • psih. Victor Adrian Gavrilov: 0744 812 076

 

Servicii psihologice:

1.Evaluare psihologica; se poate face si ca scop in sine, fara continuarea cu sedinte de hipnopsihoterapie. In acest caz, ea contine doua sedinte, una de 50 min./100 ron, in care se face testarea psihologica pentru evidentierea anumitor aspecte ale personalitatii dv.; in a doua sedinta (90 min./150 ron) se comunica rezultatul examinarii psihologice.

2.Hipno-psihoterapie si dezvoltare personala :

 • Hipno-psihoterapie: 120 min./sed.
 • hipnoterapie:  90 min/sed.
 • hipnoza clinica ericksoniana: 60 min/sed.
 • sedinte de pregatire  : 90 min/sed.
 • hipnoza ericksoniana + “discutii”: 90 min/sed.
 • antrenament autogen Schultz: 50 min/sed.
 • tehnici de relaxare cu imagerie dirijata: 50 min/sed.
 • tehnici de relaxare cu imagerie dirijata + sugestii directe pentru atingerea obiectivelor : 60 min/sed.
 • tehnici de relaxare cu imagerie dirijata + antrenament autogen Schultz ; 90 min/sed.
 • antrenament autogen Schultz + pregatire: 200 ron/60 min;
 • antrenament autogen Schultz cu imagerie dirijata : 60 min.;
 • meditatii ghidate: 50 min./sed.;
 • psihoterapie si consiliere psihologica (“discutii”): 50 min/sed;
 • tehnici de relaxare cu imagerie dirijata +” discutii”; 90 min./sed

Structura generala a unei sesiuni de 120 min:

Sesiunile sunt structurate pe schema unor ateliere de lucru, de doua ore fiecare, si contin:

 • informatii (30 min.)
 • trairea experientelor in stare de relaxare si hipnoza (o ora si 20 min);
 • discutii post-transa (10 min.).

Structura generala a unei sesiuni de 90 min:

 • trairea experientelor in stare de relaxare si hipnoza (o ora si 20 min);
 • discutii post-transa (10 min.).

Sedintele  de 90 min – 120 min se pot imparti in doua sedinte (sesiuni).

Psih. Nicoleta Boghianu face numai terapie individuala (nu lucreaza cu grupuri). Lucreaza numai face-to-face (nu lucreaza online, nici la telefon sau prin mesaje, asta este total exclus) si lucreaza numai  in conditii de confort psihologic pentru ambii actori (client, terapeut).Terapia poate fi oprita, in orice moment, de catre oricare din cei doi actori (terapeut, client).

Terapia cu sedinte  de 90 min contine toate tehnicile si scenariile psihoterapeutice cu care se lucreaza in acest cabinet si se poate extinde atat cat va doriti (exista si module optionale si programe hipno-psihoterapeutice speciale). Indiferent de terapeutul cu care lucrati, recomandam sedintele de 90 min..

Cine doreste, poate sa faca aceasta terapie si pe fragmente,  sau folosind o singura tehnica  – schimbandu-se mereu scenariile.

Terapia luata pe fragmente costa, la finalul terapiei, mai mult, dureaza mai mult iar numarul sedintelor este dublu.

Frecventa sedintelor o stabiliti dv.

Este foarte important sa cititi care este structura temporala a sedintelor, pentru a va sintetiza informatiile astfel incat sa va incadrati in timpul pe care vi l-ati prestabilit intrucat, daca stati mai mult, platiti cat stati.

Antrenamentul autogen Schultz

Pentru cei care doresc sa faca psihoterapie  doar cu antrenamentul autogen  Schultz (AT este terapie in sine), este necesar sa faca, la inceput, o sedinta de  pregatire :

 • o relaxare cu imagerie dirijata,
 •  se stabilesc obiective,
 •  se face un test de sugestibilitate
 •  si un alt  test specific pentru AT (evidentiaza 64 simptome),
 •  se dau informatii despre tehnica.

Aceasta sedinta dureaza 90 min. sau 120 min (dv. alegeti varianta preferata sau pe care v-o puteti permite).

Apoi, incepand cu a doua sedinta, se lucreaza numai  AT Schultz (50-60 min) – in transa si pe structura unei sedinte hipno-psihoterapeutice.

Atunci cand lucram numai AT Schultz, aplicam si o baterie de teste pentru a  creiona un profil de personalitate si a evidentia gradul de stres cu care se confrunta, in acea perioada a vietii lor, cei care vin in terapie.Foloseam diferite teste psihologice. Imi placeau si mi se pareau interesante, atunci cand sintetizam informatiile : Testul culorilor (Luscher), “Limbajul culorilor” (Dorothee Mello), Testul arborelui (Koch, Store), PA (SCHMIESCHECK, K. Leonhard), Chestionar caracterologic temperamental Gaston Berger (dupa Wiersma, Heymans), 16 PF-Cattell, FPI (Fahrenberg, Selg, Hampel), MBTI, etc.  Acum  fac examinari de acest gen, numai la cerere, cand este vorba de sugesto-terapie prin antrenament autogen.

De regula tehnica AT-Schultz eu o introduc dupa Transa 5 .

O singura sedinta care contine si pregatirea si tehnica AT ( 90 -120 min) este suficienta pentru a o invata pentru ca persoanele au invatat  deja sa intre in transa (au facut deja 2 sed pregatire + 5 transe  cu/fara relaxari cu imagerie dirijata).

Din acest motiv, tehnica AT, aplicata in transa, se invata foarte usor.

Apoi  puteti lucra foarte usor cu videoclipul :

Sedinta completa contine si o relaxare cu imagerie dirijata (cu un scenariu foarte important), pe langa pregatire si tehnica AT-Schultz.

Dureaza putin  mai mult si costa 250 ron/90 min.

Puteti  alege orice, si noi facem ce ati ales, adaptand maximal terapia la personalitatea dv. si la obiectivele stabilite.

“De cate sedinte am nevoie?”

http://www.romedic.ro/gavrilov-cabinet-de-psihoterapie/articol/17210

“In cazul in care doriti sa faceti terapia doar pentru a va elibera de stres, pentru a va simti mai bine, linistiti, calmi, energizati, si pentru a invata tehnicile de autohipnoza, sedintele de 50-60 min., sunt suficiente.

Dar experienta traita in transa se reduce, desigur, si ea.

Daca exista si un obiectiv mai particular, sunt mai indicate sedintele  de 90min. intrucat va aduc mult mai  multe informatii si invatati si foarte multe tehnici pe care le puteti folosi, apoi, oricand doriti, toata viata, pentru a va elibera de stres, pentru a va rezolva mai usor si mai bine, problemele din viata cotidiana .

Numar sedinte: :

ciclul I: 5-12 sedinte (“sesiuni”).In plus, intre  transa a 5-a  si a 6-a se introduce antrenamentul autogen Schultz pe care il puteti invata intr-o singura sedinta (este o oportunitate!); aveti acces la videoclip si puteti lucra apoi, singuri, pentru a obtine si a intari efectele pozitive ale relaxarii..

ciclul II: 5-12 sedinte (“sesiuni”); 2 transe de baza + 3 module principale: “Sanatate”; “Iubire”; “Bani”.

Ciclul II are si 4 module optionale: “Durere”; “Iertare”; “Echilibrare energetica”; “Evoluitie spirituala”.

Terapia cu care lucram noi are 100 de sedinte de 60 de minute. Sedinte au fost inregistrate, asa  cum lucram in urma cu ani de zile, si sunt adaptate persoanei cu care lucram in acel moment. Dintre acestea, 12 sedinte au fost facute videoclip-uri, de psih.Adrian Victor Gavrilov si le-am postat pe you tube, pentru lucrul individual. In cadrul programului de hipnopsihoterapie din cabinet, folosim unele scenarii (scurte) doar din 3 videoclip-uri. Terapia in cabinet este mult mai complexa, din toate punctele de vedere.

Frecventa: 1-3 sedinte/saptamana. Se poate si mai rar dar, dupa o pauza mai mare de o saptamana, se diminueaza mult efectele daca nu lucrati singuri cu tehnicile invatate in timpul sedintelor, sau/si cu videoclipurile postate de noi pe you tube.

Puteti repeta, in cadrul cabinetului, orice sedinta doriti dv., de cate ori doriti. Repetitiile au rol de fixare si stabilizare, consolidare (mentinere) si chiar amplificare a efectelor pozitive ale sugesto-terapiei. Desigur ca poate fi prelungita cu “discutii” (50 ron./30 min.).Repetitiile se fac pana cand obtineti efectul dorit si, de asemenea, ori de cate ori, facand o pauza prea mare (nu ati lucrat nici macar 5 minute pe zi), simptomele reapar.

Cercetarile au aratat ca un lucru foarte important, atunci cand oamenii fac autohipnoza, este sa faca autohipnoza macar 5 minute, in fiecare zi, la un timp stabilit dinainte de ei insisi, numit “timpul pentru hipnoza”. In acel moment au practic o intalnire cu ei insisi, si este probabil cea mai importanta intalnire din acea zi. Hipnoza este un raspuns conditionat: cu cat o faci mai des, cu atat o faci mai bine. Si cu cat o faci mai bine, cu atat efectele sunt mai puternice, apar mai rapid si devine mai utila si doresti s-o faci mai des .. , si devii tot mai bun la ea … si este si mai utila, si  mai eficienta. Si astfel intri intr-un ciclu extrem de benefic. Si orice om merita macar 5 minute, zilnic, din timpul lui  pentru el insusi. Folositi-l pentru a face autohipnoza si a va bucura de ea, astfel incat sa fiti sanatosi, sa va eliberati de stresul cotidian, inerent, sa aveti o stare de spirit foarte buna.

In mod ideal, experienta dintr-un videoclip de 40-60 minute, poate fi repetata in 5-10 minute (fara videoclip). Scopul nu este sa stam cat mai mult timp in transa ci sa obtinem aceleasi efecte pozitive intr-un timp cat mai scurt, singuri,fara vedoclip si apoi sa ne traim din plin viata. Autohipnoza, invatata si practicata, ne ajuta sa fim independenti de terapeut, de videoclipuri, astfel incat  sa ne simtim bine oricand dorim noi.”

Anunt!

 • Persoanele care au facut deja un numar de sedinte (nu conteaza cate ) cu psihoterapeut Nicoleta Boghianu si au luat o pauza (nu conteaza cat de mare sau mica), pot continua terapia, exact de acolo de unde au ramas, cu psihoterapeut Adrian Victor Gavrilov (cu preturile lui). Mentionam ca amandoi lucram cu acelasi program de hipnopsihoterapie, pe care il adaptam, maximal, nevoilor, obiectivelor si personalitatii dv.
 • Cei care vin acum in terapie si doresc sa faca 1-3 transe (+2 sedinte de pregatire), cu psih. Nicoleta Boghianu pot sa continue apoi hipnoterapia cu psih.Adrian Victor Gavrilov. Cum doriti.
 • Oricand doriti si de cate ori doriti, puteti continua terapia trecand la celalalt terapeut (din cei doi care lucreaza in acest cabinet), fara niciun fel de probleme.
 • Folosim amandoi acelasi program  de hipno-psihoterapie pe care il adaptam maximal la fiecare caz in parte.
 • Acest program  poate fi folosit atat ca psihoterapie sugestiva (tehnici de relaxare cu imagerie dirijata) cat si la nivel de hipnopsihoterapie ( tehnici de inductie a transei hipnotice,teste de sugestibilitate, hipnoza fractionata, conceptualizarea cazului in interviul clinic, etc);el este util si are efecte puternice, atat folosit de  psihologii clinicieni  sub supervizare cat si de psihologii specializati in hipnoza clinica si terapie ericksoniana (sub supervizare) intrucat a fost construit si probat de psiholog specialist, psihoterapeut Nicoleta Boghianu, in ambele variante de lucru.

Noi va uram succes!

 

B: Victor Adrian Gavrilov

Psiholog clinician, psihoterapeut practicant autonom: psihoterapie: hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana. Cod personal: 19294. Cabinet individual de psihologie Victor Adrian Gavrilov. Nr. inreg. Colegiul Psihologilor din Romania: 1 CT 6880 / 17.02.2017. Cod Inregistrare Fiscala: 37220153

Telefon programari: 0744 812 076

Email: victor87adrian@gmail.com. ID. Skype: hipnozaconstanta

1.Evaluare psihologica; se poate face si ca scop in sine, fara continuarea cu sedinte de hipnopsihoterapie. In acest caz, ea contine doua sedinte, una de 50 min./50 ron, in care se face testarea psihologica pentru evidentierea anumitor aspecte ale personalitatii dv.; in a doua sedinta (90 min./80 ron) se comunica rezultatul examinarii psihologice.

2.Hipnopsihoterapie si dezvoltare personala:

 • 1.hipnopsihoterapie clasica si moderna: 180 ron/ 90 min;
 • 2.hipnoza ericksoniana: 120 ron/60 min.
 • 3.tehnici de relaxare cu imagerie dirijata: 100 ron/50 min;
 • 4.meditatii ghidate:100 ron/50 min;
 • 5.antrenament autogen Schultz: 100 ron/ 50 min;
 • 6.AT-Schultz + pregatire:180 ron/90min.;
 • 7.antrenament autogen Schultz cu  imagerie dirijata: 120 ron /60 min;
 • 8.tehnici de relaxare cu imagerie dirijata + AT-Schultz: 180 ron/90 min.;
 • 9.psihoterapie si consiliere psihologica (“discutii”): 100 ron /50 min;
 • 11.sedinte de pregatire  cu  tehnici de relaxare cu imagerie dirijata : 180 ron/sed./90 min.

2.Psihoterapie de grup

2.1.Psihoterapie grup mic (2-5 persoane):

 • 40 ron/60 min;
 • 60 ron/90 min;

2.2.Psihoterapie grup mare (10 persoane)

 • 25 ron / 60 min
 • 40 ron / 90 min

3.Terapia Online:

Plata pentru sedintele online se face in avans (dupa ce se efectueaza plata, astept sa ma contactati si stabilim ziua si ora intalnirii) in contul :
Nume : Victor Adrian Gavrilov
Iban : RO44RZBR 0000 0600 1557 9353
Raiffeisen Bank Constanta
mentionati : nume, prenume
Id-ul pe skype este: hipnozaconstanta

Preturile sunt aceleasi.

Psih. psihoterapeut Adrian Victor Gavrilov face atat terapie individuala cat si terapie in/de  grup. Lucreaza, de regula, cu sedinte complete, de 90 min. Lucreaza atat face-to-face cat si online (dar nu prin telefon sau prin mesaje, asta este total exclus!) si lucreaza numai  in conditii de confort psihologic. Terapia poate fi oprita, in orice moment, de catre oricare din cei doi actori (terapeut, client).

El lucreaza cu sedinte care contin  “programul de hipno-psihoterapie” (https://terapie-in-hipnoza.ro/blog/programul-de-hipnopsihoterapie/295), unde sunt incluse “discutiile preliminare”. Cei care doresc si mai multe “discutii” (explicatii, informatii, raspunsuri la orice intrebare) pot sa opteze pentru sedintele complete, de doua ore (300 ron/sed.) si sa se programeze la mine (Nicoleta Boghianu).

PROGRAME HIPNO-PSIHOTERAPEUTICE, oferite in acest cabinet:

1.Nasterea fara dureri cu ajutorul hipnozei (in trei variante pshoterapeutice; sunt descrise aici): 50-90min/sedinta; 6-9-11 sedinte;

2.Autohipnoza (detalii aici): 5 sedinte; sedinte de 50 minute sau sedinte de 90 minute;

3.Training autogen Schultz (detalii aici); 6-12 sedinte: sedinte de: 50min; 60min; 90 minute;

4.Linistea inimii (pentru eliminarea anxietatii; sentimente de frica, neliniste, griji, fobii, atacuri de panica): 7-10 sedinte; sedinte de50 minute sau sedinte  de 90 minute;

5.Pacea mintii (pentru eliminarea depresiei; sentimente de tristete, vinovatie, neputinta, suparare, furie): 7-10 sedinte; 50/90min/sedinta;

6. Armonie interioara(pentru echilibru emotional; liniste interioara, calm, relaxare, energie, putere personala): 7 sedinte; 50/90min/sedinta;

7.Un drum, o menire (clarificarea obiectivelor de viata, de suflet): 10 sedinte; 50/90min/sedinta;

8.Libertatea de a alege (eliminarea dependentelor de alcool, tutun, droguri, jocuri de noroc, substante, etc):

a. 10 sedinte ( 7 sedinte pentru echilibru interior +3 sedinte centrate pe simptom si clarificarea obiectivelor de viata); 50/90min/sedinta;

b. exista si varianta, intensiva si foarte complexa, de 5 transe hipnotice (echilibru emotional, invatarea autohipnozei, eliberarea de dependenta);

c. exista  o varianta si  mai scurta, de doua sedinte (una pentru pregatire si a doua pentru administrarea scenariului si a sugestiilor centrate pe simptom, sedinta care poate sa fie suficienta, daca persoana continua sa lucreze singura(autohipnoza ), insa de obicei cea de-a doua sedinta se repeta, in aceeasi forma sau cu alt scenariu, pana cand se obtine efectul dorit; 90 min./sedinta;

9. Hipnoza in terapia durerii cronice : 12-24  sedinte; 50/90 min.

10. Autocunoastere  si dezvoltare personala ; 12-24 sedinte; numarul sedintelor poate fi atat cat doriti si sunteti dv. dispusi sa fie. Sedintele (sesiunile) pot sa fie  de  50-60 min. sau  de 90 min., cum doriti dv.

Mentiune: aceste programe le-am structurat  intr-o perioada cand lucram cu sedinte  de 90 min. Acum lucram cu sesiuni de 120 min. structurate pe schema unor ateliere de lucru care contin:

 • informatii (30 min.)
 • trairea experientelor in stare de relaxare si hipnoza (o ora si 20 min);
 • discutii post-transa (10 min.).

Avem create structuri pentru 100 de sedinte de 50-60 min..

Avem structurate si programe speciale:

Programe speciale
Sunt, intr-un fel, doar “initieri”.
Pentru aprofundari, pe linia evolutiei spirituale, puteti cauta un mentor sau un maestru spiritual.
De obicei aceste programe se fac dupa  ciclul I al terapiei de baza.
Unele dintre ele le puteti privi ca pe niste “curiozitati” sau “metafore” care va pot aduce unele  informatii interesante si utile.

1.Calatorii in vieti anterioare: 3-5 sedinte; 90 min/sedinta;

Pentru cei care stiu, deja, sa intre in transa hipnotica: 1-2 sedinte;

2. Pentru ultima oara…(“mesaj din lumea de dincolo”); 3-5 sedinte; 90 min/sedinta.

Pentru cei care stiu, deja, sa intre in transa hipnotica: o sedinta. Uneori doua sedinte.

3. Vocea interioara (comunicarea cu mintea subconstienta):  2-3 sedinte; 50/90 min..

Pentru cei care stiu deja sa intre in transa, 1-2 sedinte.

4. Iertarea (vindecarea unor traume din trecut: identificare, catharsis, restructurare cognitiva): 3-5 sedinte.

Pentru cei care stiu deja sa intre in transa, 2-3 sedinte;50/90 min.

5. Iubirea(relatia de cuplu, dragoste, sexualitate, gelozie, depasirea tristetii dupa ruperea/pierderea unei relatii): 3-7 sedinte; 50/90 min./sedinta;

6. Iubirea de sine (incredere in sine, imagine pozitiva de sine, acceptare…): 3-5 sedinte; 50/90 min./sedinta

7. Evolutie spirituala (entitati luminoase, voce interioara, intalnirea cu sinele superior): 3-9 sedinte;50/90 min./sedinta;

8. Echilibrare energetica: 5 sedinte; 30/50 min./sedinta;

9. Stare de bine (liniste, calm, relaxare, energie): 3 sedinte; 30/50/90 min/sedinta;

Pentru cei care stiu deja sa intre in transa, este suficienta o singura sedinta.

……..

Psiholog Nicoleta Boghianu vă mulțumește pentru încredere, vă garantează o abordare corectă și etică și vă așteaptă pentru prima ședință de hipno-psihoterapie.

 

Protectia datelor personale

GDPR

Contract de confidentialitate si de consimtamant informat:

https://monitorulpsihologiei.files.wordpress.com/2017/10/contract-de-prestari-servicii-psihologice.pdf

 

Sună acum 0770 241 591