Hipnoza ericksoniana

Hipnoza ericksoniana

Terapie in hipnoza prin care subiectul invata sa ia legatura cu Sinele sau profund, sa comunice mai bine cu mintea sa inconstienta.Traieste, in transa, experiente care-i activeaza resursele sale, potentialul sau latent…Intra in armonie cu sine insusi, cu sufletul sau. Isi asculta vocea interioara….In 7-12 sedinte invata sa intre, singur, in transa hipnotica … armonizindu-se fizic si psihic, iesind de sub stres…. simtindu-se ….absolut …m i n u n a t ! Se fac si regresii si progresii in timp…Va fi o experienta de neuitat…va veti intilni cu dv. insiva…de azi, de ieri , din toate vietile….

“… sufletul tau se afla aici intr-o misiune. Nu s-a trezit aici dintr-odata, nici nu s-a pozitionat aici fara un scop sau un motiv, functie sau intentie. El stie exact ce face, iar mintea si trupul tau, precum si intreaga viata fizica ce te inconjoara, sunt instrumente cu care el (si orice alt suflet) face acest lucru.

Schimbarile vietii nu sunt nici arbitrare si nici nu apar fara un motiv, ci, mai degraba, ele sunt ajustari foarte sofisticate in cadrul unui sistem foarte sofisticat:- Sistemul Sufletului.”

Neale Donald Walsch


Hipnoza forta vindecatoare suprema

Diferite articole (hipnoza)

 


Acest cabinet este avizat de Colegiul Psihologilor din Romania(cod de inregistrare 1 CT 1705).Daca doriti sa va programati, puteti sa sunati la numarul de telefon, care se gaseste, cu un click aici, sau puteti sa completati spatiile libere si sa trimiteti un mesaj