Hipnoza ericksoniana

Hipnoza clasica si moderna

“Gindeste-te la o fraza…un lucru pe care ,atunci cind ti-l spui…te incarca energetic si te face… sa te simti bine…sa ai curaj …sa fii impacat cu tine insuti…. Cum ar suna …aceasta fraza care iti da putere ?..Scrie cuvintele aici..Bine…Acum… inchide ochii… respira adinc de 3 ori si intra in cea mai potrivita transa pentru ceea ce urmeaza sa se intimple …acum….Ramai curios…in legatura cu ceea ce va urma….” “…pastrind aceasta stare hipnotica …in corpul si in mintea ta…deschide ochii si citeste fraza ….foarte bine… cum te simti ? …. uneste,acum, doua degete…ori de cate ori vrei sa simti ceea ce simti acum ….va fi de ajuns …sa respiri odata profund …si sa unesti aceste doua degete….si, imediat, vei simti …ceea ce simti acum…”
Este o terapie in care clientul lucreaza cu sine insusi…cea mai mare parte a muncii o face mintea lui inconstiena…aceasta forta extraordinara din noi !
Intri in tansa…patrunzi in lumea ta interioara…si activezi ce ai mai bun in tine….Nimic nu dispare…tot ce-ai avut este inca acolo…asteptind un semnal sa le aduci la suprafata…in constientul tau….si… e atat de usor !


Hipnoza clinica

Diferite articole (hipnoza)


Acest cabinet este avizat de Colegiul Psihologilor din Romania(cod de inregistrare 1 CT 1705).Daca doriti sa va programati, puteti sa sunati la numarul de telefon, care se gaseste, cu un click aici, sau puteti sa completati spatiile libere si sa trimiteti un mesaj