Hipnoza ericksoniana

Program de hipnopsihoterapie – workshops

18 aprilie 2018 – 27 aprilie 2018

Coming soon

Motto:

Tu doar relaxează-te si bucură-te de tot.”


„ –    De ce iți place șahul ?

–    Incepe mereu la fel … dar se termină diferit.

–    Posibilități infinite …

–     Asta-i frumusețea! ”


Mesaje si raspunsuri primite

Buna ziua, domnule profesor,
Sunt Nicoleta Boghianu.
Stiu ca veniti in Constanta. Fiul meu, Victor Adrian Gavrilov, are supervizare cu dv pe 22 aprilie 2018.
Noi lucram cu un program de hipnopsihoterapie pe care l-am descris  cat de cat, pe site-ul cabinetului nostru ” http://terapie-in-hipnoza.ro/
A descris si Victor, partial, ciclul I al terapei, in lucrarea lui de licenta, in varianta in care era in anul 2015, pentru un singur caz (cazul AS) si pentru o singura problema (fobia sociala).
Programul este foarte complex, foarte bine structurat si foarte eficient pentru eliberarea de stres, clarificarea obiectivelor de viata, stare de bine si performanta optima.
As dori sa lucram cu el cu grupul si am vrea sa fie creditat de Colegiul psihologilor. Stiu ca deocamdata nu se fac creditari, insa as dori sa-i spuneti lui Victor care sunt conditiile si demersurile ce trebuie facute pentru ca psihologii care participa la grup si fac terapie, sa primeasca credite de la CPR.
Probabil ca trebuie prezentat intr-o lucrare, nu stiu ce se face  exact si m-as bucura foarte mult daca i-ati spune lui Victor ce sa faca, pentru ca sa aiba dosarul pregatit atunci cand se vor demara creditarile.
Pentru Victor mi-as dori sa lucreze intr-un cadru organizat si cu o echipa de profesionisti. El are o abilitate de a induce transa foarte dezvoltata, are darul prieteniei si ii place mult ceea ce face.
Mi-ar placea sa duca rezultatul muncii mele de ani de zile mai departe, la oameni.
Orice sugestie, ajutor sau idee este bine venita.
Va multumesc anticipat,
Nicoleta Boghianu
When nothing go right, goes left.”
…..
Urmeaza schimbari

“27 mai 2018 – Ziua Psihologului

Stimati colegi,

Data de 27 mai 2004 marca un nou inceput pentru comunitatea noastra profesionala, aparitia legii psihologului reprezentand acel moment in care, psihologii din intreaga tara, organizati in cadrul Colegiului Psihologilor din Romania, deveneau o profesie liberala, o profesie care isi castiga dreptul de a lupta pentru drepturile sale.

Astazi, dupa 18 ani de la aparitia legii si prea multi ani in care nu au fost inregistrate progresele mult asteptate de intreaga comunitate, suntem din nou uniti, constienti de cat de mult trebuie sa muncim pentru a ne atinge obiectivele, responsabili si determinati sa reusim.

Colegiul Psihologilor din Romania este in plin proces de reconstructie, de reorganizare, de reorientare a prioritatilor spre comunitate si ne dorim ca o sarbatoare a psihologilor romani sa o putem organiza in acel moment in care, obiectiv, ne putem bucura de rezultatele pe care Colegiului Psihologilor le-a inregistrat pentru intreaga noastra comunitate.

Conventia Nationala programata pentru data de 22 septembrie 2018 va reprezenta un astfel de moment si doresc sa multumesc tuturor colegilor care muncesc pentru conceperea tuturor documentelor care vor intra in consultare publica, documente care vor readuce psihologia la acel nivel gandit si dorit acum 14 ani, odata cu aparitia legii.

Doresc intregii comunitati profesionale la multi ani, sa ramanem la fel de uniti, de implicati pentru atingerea obiectivelor, sa demonstram in continuare ca suntem o comunitate responsabila, matura, acea comunitate care poate aduce mult plus valoare in tara noastra.

La multi ani pentru fiecare zi in care suntem tot mai aproape de atingerea obiectivelor!

Cu colegialitate,
Ion Dafinoiu “

Comments are closed.