Hipnoza ericksoniana

Program de hipnopsihoterapie – workshops

18 aprilie 2018 – 27 aprilie 2018

Coming soon

Motto:

Tu doar relaxează-te si bucură-te de tot.”


„ -    De ce iți place șahul ?

-    Incepe mereu la fel … dar se termină diferit.

-    Posibilități infinite …

-     Asta-i frumusețea! ”


Mesaje si raspunsuri primite

Buna ziua, domnule profesor,
Sunt Nicoleta Boghianu.
Stiu ca veniti in Constanta. Fiul meu, Victor Adrian Gavrilov, are supervizare cu dv pe 22 aprilie 2018.
Noi lucram cu un program de hipnopsihoterapie pe care l-am descris  cat de cat, pe site-ul cabinetului nostru ” http://terapie-in-hipnoza.ro/
A descris si Victor, partial, ciclul I al terapei, in lucrarea lui de licenta, in varianta in care era in anul 2015, pentru un singur caz (cazul AS) si pentru o singura problema (fobia sociala).
Programul este foarte complex, foarte bine structurat si foarte eficient pentru eliberarea de stres, clarificarea obiectivelor de viata, stare de bine si performanta optima.
As dori sa lucram cu el cu grupul si am vrea sa fie creditat de Colegiul psihologilor. Stiu ca deocamdata nu se fac creditari, insa as dori sa-i spuneti lui Victor care sunt conditiile si demersurile ce trebuie facute pentru ca psihologii care participa la grup si fac terapie, sa primeasca credite de la CPR.
Probabil ca trebuie prezentat intr-o lucrare, nu stiu ce se face  exact si m-as bucura foarte mult daca i-ati spune lui Victor ce sa faca, pentru ca sa aiba dosarul pregatit atunci cand se vor demara creditarile.
Pentru Victor mi-as dori sa lucreze intr-un cadru organizat si cu o echipa de profesionisti. El are o abilitate de a induce transa foarte dezvoltata, are darul prieteniei si ii place mult ceea ce face.
Mi-ar placea sa duca rezultatul muncii mele de ani de zile mai departe, la oameni.
Orice sugestie, ajutor sau idee este bine venita.
Va multumesc anticipat,
Nicoleta Boghianu
When nothing go right,goes left.

Leave a Reply