Hipnoza ericksoniana

1. Investiție

Terapie in hipnoza clasica si moderna, ericksoniana, de scurta durata pentru eliberare de stres si stare de bine, cu tehnici multiple; hipnopsihoterapie. Programul de hipnopsihoterapie este adaptat maximal fiecarui caz in parte.

Incepand cu 20 noiembrie 2015, ati putut repeta unele scenarii psihoterapeutice, gratuit, cu psih. Adrian Victor Gavrilov. Oferta tip voluntariat. Oferta a expirat pe 30.03.2017.

Oferta actuala: incepand cu 31.03.2017, psih practicant, psihoterapeut Adrian Victor Gavrilov lucreaza cu acelasi program de hipnopsihoterapie, ca si psih., psihoterapeut specialist  Nicoleta Boghianu, cu preturi de practicant in hipnopsihoterapie (mai mici). Oferta este valabila pana in anul 2018.

Puteti opta pentru hipno-psihoterapie in cazul unui disconfort mai intens, simptome, obiceiuri nocive, etc. (sedintele pot fi de 50 min, 60 min sau de 90 min. si costa 100 ron, 120 ron, 150 ron, 200 ron, pentru ca exista mai multe variante  psihoterapeutice) sau puteti opta pentru dezvoltare personala prin tehnici de relaxare cu imagerie dirijata (sedinte de 50 min./100 ron; “varianta minima”). Daca alegeti dezvoltarea personala prin tehnici de relaxare si imagerie dirijata, in sedinta “de pregatire-1″, in loc de “stabilirea obiectivului terapiei ” se poate  face o testare psihologica pentru evidentierea unor aspecte ale personalitatii dumneavoastre. Rezultatul examinarii psihologice il primiti in  a doua sedinta de pregatire (nu se mai fac testele de sugestibilitate=”exercitiile de imaginatie”).

Preturi:

A. Boghianu Nicoleta,

B. Adrian Victor Gavrilov.

A. Nicoleta Boghianu:

Psiholog clinician, psihoterapeut specialist: psihoterapie: hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana. Cod personal: 03186. Cabinet individual de psihologie Nicoleta Boghianu. Nr. inreg. Colegiul Psihologilor din Romania : 1 CT 1705 / 20.04.2010. Cod Inregistrare Fiscala: 26895210.

Programari la tel: 0770 241 591

e-mail: nicole_t103@yahoo.com. id-ul pe skype: www.terapie-in-hipnoza.ro

1.Evaluare psihologica; se poate face si ca scop in sine, fara continuarea cu sedinte de hipnopsihoterapie. In acest caz, ea contine doua sedinte, una de 50 min./100 ron, in care se face testarea psihologica pentru evidentierea anumitor aspecte ale personalitatii dv.; in a doua sedinta (90 min./150 ron) se comunica rezultatul examinarii psihologice.

2.Hipno-psihoterapie si dezvoltare personala :

 • 1.hipnoza ericksoniana: 150 ron/60 min;
 • 2.hipnoza ericksoniana + “discutii” : 200 ron/ 90 min
 • 3.hipnopsihoterapie clasica si moderna: 200 ron/90 min;
 • 4.antrenament autogen Schultz: 100 ron /50 min;
 • 5.tehnici de relaxare cu imagerie dirijata: 100 ron/50 min;
 • 6.tehnici de relaxare cu imagerie dirijata + sugestii directe pentru atingerea obiectivelor : 120 ron/60 min.
 • 7.tehnici de relaxare cu imagerie dirijata + antrenament autogen Schultz : 200 ron/90 min;
 • 8.antrenament autogen Schultz + pregatire: 150 ron/90 min;
 • 9.antrenament autogen Schultz cu imagerie dirijata:120 ron/60 min.;
 • 10.meditatii ghidate: 100 ron/50 min.;
 • 11.psihoterapie si consiliere psihologica (“discutii”): 120 ron/50 min;
 • 12.sedinta de pregatire : 150 ron/60 min.; contin o tehnica de relaxare cu imagerie dirijata.
 • 13.sedinta de pregatire  + doua relaxari cu imagerie dirijata/sed. :  200 ron/90 min.
 • 14.tehnici de relaxare cu imagerie dirijata +” discutii”; 150 ron/90 min.

Sedintele  de 90 min. (200 ron) se pot imparti in doua sedinte (sesiuni), pentru cei care doresc sa vorbim mai mult (informatii, explicatii, etc), astfel:

Sedinta-1: tehnici de relaxare cu imagerie dirijata; 50 min/100 ron;

Sedinta-2 : hipnoza ericksoniana + “discutii“; 90 min/200 ron.

Sau:

Sedinta-1: tehnici de relaxare cu imagerie dirijata + discutii; 150 ron/90 min.;

Sedinta-2 : hipnoza ericksoniana; 150 ron/60 min.

Sau:

Sedinta-1: tehnici de relaxare cu imagerie dirijata  + discutii; 150 ron/90 min.

Sedinta-2 : hipnoza ericksoniana + “discutii”; 200 ron/90 min.

Toate tehnicile hipnoterapeutice pot fi luate in varianta “+ discutii”, caz in care sedinta se prelungeste pana la 90 minute, maxim! (si platiti, in plus, 50 ron/30 min).

….

Psih.Nicoleta Boghianu face numai terapie individuala (nu lucreaza cu grupuri), lucreaza, de regula, cu sedinte complete, de 90 min. (“varianta maxima”). La cerere, lucreaza si  cu sedinte de 50-60 min. (“varianta medie” si “varianta minima” de hipnopsihoterapie -  sunt descrie pe prima pagina a acestui site), care sunt foarte eficiente mai ales  pentru probleme mai usoare sau pentru dezvoltare personala. Lucreaza numai face-to-face (nu lucreaza online, nici la telefon sau prin mesaje, asta este total exclus!) si lucreaza numai  in conditii de confort psihologic pentru ambii actori (client, terapeut).Terapia poate fi oprita, in orice moment, de catre oricare din cei doi actori (terapeut, client). Imi rezerv dreptul de a-mi selecta clientii, conform drepturilor psihologului din codul deontologic al psihologilor.

Terapia cu sedinte complete (duble, de 90 min.) contine toate tehnicile si scenariile psihoterapeutice cu care se lucreaza in acest cabinet si se poate extinde atat cat va doriti (exista si module optionale si programe hipno-psihoterapeutice speciale).De aceea, indiferent de terapeutul cu care lucrati, recomandam sedintele complete(90min).

Cine doreste, poate face aceasta terapie si pe fragmente (de 50 min.) sau folosind o singura tehnica  - schimbandu-se mereu scenariile  -  cu psih.Adrian Victor Gavrilov.

Frecventa sedintelor o stabiliti dv.

Este foarte important sa cititi care este structura temporala a sedintelor, pentru a va sintetiza informatiile astfel incat sa va incadrati in timpul pe care vi l-ati prestabilit intrucat daca stati mai mult, platiti cat stati.

Pentru cei care doresc sa faca psihoterapie  doar cu antrenament autogen  Schultz (AT este terapie in sine), este necesar sa faca, la inceput, o sedinta de  pregatire :

- o relaxare cu imagerie dirijata,

- se stabilesc obiective,

- se face un test de sugestibilitate

- si un alt  test specific pentru AT (evidentiaza 64 simptome),

- se dau informatii despre tehnica… etc.

Aceasta sedinta dureazad 90 min/150 ron.

Apoi incepand cu a doua sedinta, se lucreaza numai  AT Schultz (50 min) – in transa si pe structura unei sedinte hipno-psihoterapeutice.

Atunci cand lucram numai AT Schultz, aplicam si o baterie de teste pentru a  creiona un profil de personalitate si a evidentia gradul de stres cu care se confrunta, in acea perioada a vietii lor, cei care vin in terapie.Foloseam diferite teste psihologice. Imi placeau si mi se pareau interesante, atunci cand sintetizam informatiile : Testul culorilor (Luscher), “Limbajul culorilor” (Dorothee Mello), Testul arborelui (Koch, Store), PA (SCHMIESCHECK, K. Leonhard), Chestionar caracterologic temperamental Gaston Berger (dupa Wiersma, Heymans), 16 PF-Cattell, FPI (Fahrenberg, Selg, Hampel), MBTI, etc.  Acum  fac examinari de acest gen, numai la cerere, cand este vorba de sugesto-terapie prin antrenament autogen.

De regula tehnica AT-Schultz eu o introduc dupa Transa 5 .

O singura sedinta care contine si pregatirea si tehnica AT ( 90 min) este suficienta pentru a o invata pentru ca persoanele au invatat  deja sa intre in transa (au facut deja 2 sed pregatire + 5 transe  cu/fara relaxari cu imagerie dirijata).

Din acest motiv, tehnica, aplicata in transa, se invata foarte usor.

Apoi pot lucra foarte usor cu videoclipul :

Sedinta completa contine si o relaxare cu imagerie dirijata (cu un scenariu foarte important), pe langa pregatire si AT-Schultz.

Dureaza putin  mai mult si costa 200 ron.

Puteti  alege orice, si noi facem ce ati ales, adaptand maximal terapia la personalitatea dv. si la obiectivele stabilite.

“De cate sedinte am nevoie?”

http://www.romedic.ro/gavrilov-cabinet-de-psihoterapie/articol/17210

“In cazul in care doriti sa faceti terapia doar pentru a va elibera de stres, pentru a va simti foarte bine, linistiti, calmi, energizati, si pentru a invata tehnicile de autohipnoza, sedintele de 50 min., sunt suficiente.

Dar experienta traita in transa se reduce, desigur, si ea.

Daca exista si o problema mai particulara, sunt mai indicate sedintele complete, de 90 min.

Numar sedinte: :

ciclul I: 5-12 sedinte (“sesiuni”).In plus, intre  transa a 5-a  si a 6-a se introduce antrenamentul autogen Schultz pe care il puteti invata intr-o singura sedinta (este o oportunitate!); aveti acces la videoclip si puteti lucra apoi, singuri, pentru a obtine si a intari efectele pozitive ale relaxarii..

ciclul II: 5-12 sedinte (“sesiuni”); 2 transe de baza + 3 module principale: “Sanatate”; “Iubire”; “Bani”.

Ciclul II are si 4 module optionale: “Durere”; “Iertare”; “Echilibrare energetica”; “Evoluitie spirituala”.

Terapia cu care lucram noi are 100 de sedinte de 50 de minute. Toate aceste sedinte au fost inregistrate. Dintre acestea, 12 sedinte au fost facute videoclip-uri, de psih.Adrian Victor Gavrilov si le-am postat pe you tube.

Frecventa: 1-3 sedinte/saptamana. Se poate si mai rar dar, dupa o pauza mai mare de o saptamana, se diminueaza mult efectele daca nu lucrati singuri cu tehnicile invatate in timpul sedintelor, sau/si cu videoclipurile postate de noi pe you tube.

Puteti repeta, in cadrul cabinetului, orice sedinta doriti dv., de cate ori doriti. Repetitiile au rol de fixare si stabilizare, consolidare (mentinere) si chiar amplificare a efectelor pozitive ale sugesto-terapiei.

O sedinta de hipnoza ericksoniana de 50 min., repetata la cerere, costa mai putin cu 30%  pentru ca  dureaza doar 30 min. Se repeta doar “transa principala”. Desigur ca poate fi prelungita cu “discutii” ( + 50 ron./30 min.).

Repetitiile se fac pana cand obtineti efectul dorit si, de asemenea, ori de cate ori, facand o pauza prea mare (nu ati lucrat nici macar 5 minute pe zi), simptomele reapar.

Cercetarile au aratat ca un lucru foarte important, atunci cand oamenii fac autohipnoza, este sa faca autohipnoza macar 5 minute, in fiecare zi, la un timp stabilit dinainte de ei insisi, numit “timpul pentru hipnoza”. In acel moment au practic o intalnire cu ei insisi, si este probabil cea mai importanta intalnire din acea zi. Hipnoza este un raspuns conditionat: cu cat o faci mai des, cu atat o faci mai bine. Si cu cat o faci mai bine, cu atat efectele sunt mai puternice, apar mai rapid si devine mai utila si doresti s-o faci mai des ..si devii tot mai bun la ea… si este si mai utila, si  mai eficienta. Si astfel intri intr-un ciclu extrem de benefic. Si orice om merita macar 5 minute, zilnic, din timpul lui  pentru el insusi. Folositi-l pentru a face autohipnoza si a va bucura de ea, astfel incat sa fiti sanatosi, sa va eliberati de stresul cotidian, inerent, sa aveti o stare de spirit foarte buna.

In mod ideal, experienta dintr-un videoclip de 40-60 minute, poate fi repetata in 5-10 minute (fara videoclip). Scopul nu este sa stam cat mai mult timp in transa ci sa obtinem aceleasi efecte pozitive intr-un timp cat mai scurt, singuri,fara vedoclip si apoi sa ne traim din plin viata. Autohipnoza, invatata si practicata, ne ajuta sa fim independenti de terapeut, de videoclipuri, astfel incat  sa ne simtim bine oricand dorim noi.”

Anunt!

 • Persoanele care au facut deja un numar de sedinte (nu conteaza cate ) cu psihoterapeut Nicoleta Boghianu si au luat o pauza (nu conteaza cat de mare sau mica), pot continua terapia, exact de acolo de unde au ramas, cu psihoterapeut Adrian Victor Gavrilov (cu preturile lui). Mentionam ca amandoi lucram cu acelasi program de hipnopsihoterapie, pe care il adaptam, maximal, nevoilor, obiectivelor si personalitatii dv.
 • Cei care vin acum in terapie si doresc sa faca 1-3 transe (+2 sedinte de pregatire), cu psih. Nicoleta Boghianu pot sa continue apoi hipnoterapia cu psih.Adrian Victor Gavrilov. Cum doriti.
 • Oricand doriti si de cate ori doriti, puteti continua terapia trecand la celalalt terapeut (din cei doi care lucreaza in acest cabinet), fara niciun fel de probleme.
 • Folosim amandoi acelasi program  de hipno-psihoterapie pe care il adaptam maximal la fiecare caz in parte.
 • Acest program  poate fi folosit atat ca psihoterapie sugestiva (tehnici de relaxare cu imagerie dirijata) cat si la nivel de hipnopsihoterapie ( tehnici de inductie a transei hipnotice,teste de sugestibilitate, hipnoza fractionata, conceptualizarea cazului in interviul clinic, etc);el este util si are efecte puternice, atat folosit de  psihologii clinicieni  sub supervizare cat si de psihologii specializati in hipnoza clinica si terapie ericksoniana (sub supervizare) intrucat a fost construit si probat de psiholog specialist, psihoterapeut Nicoleta Boghianu, in ambele variante de lucru.

Noi va uram succes!


B: Victor Adrian Gavrilov

Psiholog clinician, psihoterapeut sub supervizare: psihoterapie: hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana. Cod personal: 19294. Cabinet individual de psihologie Victor Adrian Gavrilov. Nr. inreg. Colegiul Psihologilor din Romania: 1 CT 6880 / 17.02.2017. Cod Inregistrare Fiscala: 37220153

Telefon programari: 0744 812 076

Email: victor87adrian@gmail.com. ID. Skype: hipnozaconstanta

1.Evaluare psihologica; se poate face si ca scop in sine, fara continuarea cu sedinte de hipnopsihoterapie. In acest caz, ea contine doua sedinte, una de 50 min./50 ron, in care se face testarea psihologica pentru evidentierea anumitor aspecte ale personalitatii dv.; in a doua sedinta (90 min./80 ron) se comunica rezultatul examinarii psihologice.

2.Hipnopsihoterapie si dezvoltare personala:

 • 1.hipnoza ericksoniana: 100 ron/60 min.
 • 2.hipnopsihoterapie clasica si moderna: 120 ron/ 90 min;
 • 3.tehnici de relaxare cu imagerie dirijata: 80 ron/50 min;
 • 4.meditatii ghidate:80 ron/50 min;
 • 5.antrenament autogen Schultz: 80 ron/ 50 min;
 • 6.AT-Schultz + pregatire:120 ron/90min.;
 • 7.antrenament autogen Schultz cu  imagerie dirijata: 100 ron /60 min;
 • 8.tehnici de relaxare cu imagerie dirijata + AT-Schultz: 120 ron/90 min.;
 • 9.psihoterapie si consiliere psihologica (“discutii”): 80 ron /50 min;
 • 10.sedinta de pregatire : 100 ron/60 min.; contine o tehnica de relaxare cu imagerie dirijata.
 • 11.sedinta de pregatire  cu  doua tehnici de relaxare cu imagerie dirijata/sed. : 120 ron/sed./90 min.

2.Psihoterapie de grup

2.1.Psihoterapie grup mic (2-5 persoane):

 • 40 ron/60 min;
 • 60 ron/90 min;

2.2.Psihoterapie grup mare (10 persoane)

 • 25 ron / 60 min
 • 40 ron / 90 min

Terapia Online:

Psih. Victor Adrian Gavrilov:

ID. Skype: victor87adrian@gmail.com

 • 100 ron/60 min;hipnoza ericksoniana ;
 • 120 ron/90 min;hipnopsihoterapie clasica si moderna;
 • 80 ron/50 min;tehnici de relaxare cu imagerie dirijata ;
 • 80 ron/50 min; antrenament autogen;
 • 100 ron/60 min;antrenament autogen Schultz cu  imagerie dirijata.
 • 120 ron tehnici de relaxare cu imagerie dirijata + antrenament autogen Schultz.
 • Puteti incepe, daca doriti sa mergeti mai incet, cu 1-3 sedinte de relaxare cu imagerie dirijata .Apoi continuati fie cu hipnoza ericksoniana ,fie cu alte sedinte de relaxare cu imagerie dirijata sau antrenament autogen Schultz. Tehnicile pot fi si alternate.

Daca aveti cat de cat experienta in relaxare (mai ales cei care au lucrat deja cu videoclipurile de pe site-ul cabinetului), puteti,daca doriti neaparat ,sa incepeti direct cu sedinta 1,transa de explorare .Insa este preferabil sa incepeti cu cele 3 sedinte de relaxare cu imagerie dirijata pentru ca ele contin scenarii psihoterapeutice foarte importante  pentru mersul terapiei.

Recomandam, desigur, terapia cu sedinte complete, de 90 min. si cu respectarea tuturor etapelor hipnopsihoterapiei.

Psih.psihoterapeut Adrian Victor Gavrilov face atat terapie individuala cat si terapie in/de  grup. Lucreaza, de regula, cu sedinte complete, de 90 min. (“varianta maxima”). La cerere, lucreaza si  cu sedinte de 50-60 min. (“varianta medie” si “varianta minima” de hipnopsihoterapie -  sunt descrie pe prima pagina a acestui site), care sunt foarte eficiente mai ales  pentru probleme mai usoare sau pentru dezvoltare personala. Lucreaza atat face-to-face cat si online (dar nu prin telefon sau prin mesaje, asta este total exclus!) si lucreaza numai  in conditii de confort psihologic. Terapia poate fi oprita, in orice moment, de catre oricare din cei doi actori (terapeut). Si,  desigur, nu poate fi obligat sa lucreze cu cineva, daca nu doreste acest lucru, in conformitate cu drepturile psihologului din codul deontologic al psihologilor.

PROGRAME HIPNO-PSIHOTERAPEUTICE, oferite in acest cabinet:

1.Nasterea fara dureri cu ajutorul hipnozei (in trei variante pshoterapeutice; sunt descrise aici): 50-90min/sedinta; 6-9-11 sedinte;

2.Autohipnoza (detalii aici): 5 sedinte; sedinte de 50 minute sau sedinte de 90 minute;

3.Training autogen Schultz (detalii aici); 6-12 sedinte: sedinte de: 50min; 60min; 90 minute;

4.Linistea inimii (pentru eliminarea anxietatii; sentimente de frica, neliniste, griji, fobii, atacuri de panica): 7-10 sedinte; sedinte de 50 minute sau sedinte  de 90 minute;

5.Pacea mintii (pentru eliminarea depresiei; sentimente de tristete, vinovatie, neputinta, suparare, furie): 7-10 sedinte; 50/90min/sedinta;

6. Armonie interioara(pentru echilibru emotional; liniste interioara, calm, relaxare, energie, putere personala): 7 sedinte; 50/90min/sedinta;

7.Un drum, o menire (clarificarea obiectivelor de viata, de suflet): 10 sedinte; 50/90min/sedinta;

8.Libertatea de a alege (eliminarea dependentelor de alcool, tutun, droguri, jocuri de noroc, substante, etc)):

-10 sedinte ( 7 sedinte pentru echilibru interior +3 sedinte centrate pe simptom si clarificarea obiectivelor de viata); 50/90min/sedinta;

-exista si varianta, intensiva si foarte complexa, de 5 transe hipnotice (echilibru emotional, invatarea autohipnozei, eliberarea de dependenta)

Exista  o varianta si  mai scurta, de doua sedinte (una pentru pregatire si a doua pentru administrarea scenariului si a sugestiilor centrate pe simptom, sedinta care poate sa fie suficienta, daca persoana continua sa lucreze singura(autohipnoza ), insa de obicei cea de-a doua sedinta se repeta, in aceeasi forma sau cu alt scenariu, pana cand se obtine efectul dorit; 90 min./sedinta;

9. Hipnoza in terapia durerii cronice : 12-24  sedinte; 50/90 min.

10. Autocunoastere  si dezvoltare personala ; 12-24 sedinte; numarul sedintelor poate fi atat cat doriti si sunteti dv. dispusi sa fie. Sedintele (sesiunile) pot sa fie  de  50-60 min. sau  de 90 min., cum doriti dv.

Avem creeate structuri pentru 100 de sesiuni.

Avem structurate si programe speciale:

Programe speciale
Sunt, intr-un fel, doar “initieri”.
Pentru aprofundari, pe linia evolutiei spirituale, puteti cauta un mentor sau un maestru spiritual.
De obicei aceste programe se fac dupa  ciclul I al terapiei de baza.
Unele dintre ele le puteti privi ca pe niste “curiozitati” sau “metafore” care va pot aduce unele  informatii interesante si utile.

1.Calatorii in vieti anterioare: 3-5 sedinte; 90 min/sedinta;

Pentru cei care stiu, deja, sa intre in transa hipnotica: 1-2 sedinte;

2. Pentru ultima oara…(“mesaj din lumea de dincolo”); 3-5 sedinte; 90 min/sedinta.

Pentru cei care stiu, deja, sa intre in transa hipnotica: o sedinta. Uneori doua sedinte.

3. Vocea interioara (comunicarea cu mintea subconstienta):  2-3 sedinte; 50/90 min..

Pentru cei care stiu deja sa intre in transa, 1-2 sedinte.

4. Iertarea (vindecarea unor traume din trecut: identificare, catharsis, restructurare cognitiva): 3-5 sedinte.

Pentru cei care stiu deja sa intre in transa, 2-3 sedinte;50/90 min.

5. Iubirea(relatia de cuplu, dragoste, sexualitate, gelozie, depasirea tristetii dupa ruperea/pierderea unei relatii): 3-7 sedinte; 50/90 min./sedinta;

6. Iubirea de sine (incredere in sine, imagine pozitiva de sine, acceptare…): 3-5 sedinte; 50/90 min./sedinta

7. Evolutie spirituala (entitati luminoase, voce interioara, intalnirea cu sinele superior): 3-9 sedinte;50/90 min./sedinta;

8. Echilibrare energetica: 5 sedinte; 30/50 min./sedinta;

9. Stare de bine (liniste, calm, relaxare, energie): 3 sedinte; 30/50/90 min/sedinta;

Pentru cei care stiu deja sa intre in transa, este suficienta o singura sedinta.

……..

Psiholog Nicoleta Boghianu vă mulțumește pentru încredere, vă garantează o abordare corectă și etică și vă așteaptă pentru prima ședință de hipno-psihoterapie.